„Luna portierelor deschise” a asigurat la Doly Iași tranziția spre Programul „Rabla”

Încă din 2009, Doly Iași, dealer Suzuki ce în 2021 aniversează 20 de ani de existență, marchează începutul primăverii printr-un așteptat eveniment: „Luna portierelor deschise”. Și în acest an, campania întinsă pe întreaga lună martie a fost destinată iubitorilor de mașini care au dorit să afle mai multe detalii despre marcă, care au vrut să achiziționeze un autoturism, precum și celor care deja fac parte din familia Suzuki.

„Ne bucurăm că am putut organiza și în acest an evenimentul «Luna portierelor deschise». Suntem mulțumiți că am putut oferi promoții celor care ne-au trecut pragul, încurajați de noile noastre oferte. Așa cum ne așteptam, am avut un trafic superior în showroom, pe care l-am întâmpinat cu oferte deosebite. Clienții au putut beneficia de discount-uri la servisarea mașinilor Suzuki, de discount-uri pentru achiziția de accesorii, participarea la Campanii precum și de achiziții în leasing cu 0% dobândă prin partenerul nostru Impuls Leasing IFN”, ne-a declarat Anca Chelaru, coordonatoarea Departamentului de Vânzări la Doly Iași.

„Luna portierelor deschise” a asigurat tranziția către Programul „Rabla”, care probabil va demara la sfârșitul lunii aprilie.

„Așteptăm să efectuăm primele livrării și pe baza Programului «Rabla». Suzuki are întreaga gamă hibridizată, toate modelele sale fiind eligibile în cadrul programului. Avem și propriile campanii pentru cei care doresc să achiziționeze un model Suzuki, unul din atuurile noastre fiind termenele de livrare cât mai scurte cu putință”, a precizat Anca Chelaru, care a menționat și modelele cu care va aborda Programul Rabla: „Ne bucurăm că avem și mașini care se pretează în special pentru deplasări urbane, Swift și Ignis, dar ne bucurăm că avem și modele ce pot ajunge și în teren accidentat, precum Vitara și SX4 S-Cross, așa cum ne bucurăm că noile Swace și Across aduc cele mai noi tehnologii în gama Suzuki”.

Comments are closed.