Lexus prezinta conceptul cu functii autonome LS+

Galerie foto

Brand-ul japonez Lexus a considerat că ediţia din acest an a Salonului Auto de la Tokyo este ocazia perfectă pentru a dezvălui conceptul LS+, prin intermediul căruia îşi prezintă viziunea de design pentru viitoarele sale modele.

LS+ Concept dispune de tehnologii avansate, bazate pe sistemul Integrated Safety Management, cu ajutorul căruia Lexus vrea să ajute la scăderea numărului de victime ale accidentelor rutiere.

De asemenea, maşina include funcţii de conducere autonomă din categoria „Urban Teammate” pe care compania îşi propune să le integreze în vehiculele sale de serie începând din anul 2020.

De cealaltă parte, sistemul „Highway Teammate” oferă asistență la intrarea și ieșirea de pe autostradă prin senzorii care analizează traficul din jur, ajutând la menținerea benzii de mers și la păstrarea unei distanțe de siguranță față de automobilul din față.

Totodată, LS+ Concept are rolul de a prefigura filozofia de design „L-finesse” cu sprijinul căreia Lexus îşi doreşte să iasă în evidență și să îmbunătățească performanțele aerodinamice ale viitoarelor modele din portofoliul său.

Comments are closed.