Land Rover Defender poate fi comandat cu un cort de plafon

Constructorul auto britanic Land Rover și-a unit forțele cu firma Autohome din dorința de a dezvolta un cort personalizat pe care să îl instaleze pe plafonul noii versiuni Defender 110. Accesoriul este disponibil opțional contra sumei de 3.082 de euro.

Cortul are 2,3 metri lungime, 1,3 metri lățime și 1,5 metri înălțime, astfel că poate găzdui în condiții optime de confort două persoane adulte. El este prevăzut cu o saltea dublă, două perne, un baldachin în partea din spate, iluminare cu LED și o scară compactă din aluminiu. Așadar, promite a fi o alegere perfectă pentru clienții care vor să își petrească serile de vară în mijlocul naturii.

În momentul în care este împachetat, cortul de plafon este protejat de o carcasă ușoară din fibră de sticlă, iar instalarea lui se face în doar câteva secunde cu ajutorul unor cleme de siguranță poziționate în spate.

„Noul Land Rover Defender este vehiculul ideal pentru a ajunge în destinații îndepărtate în mod confortabil, atât pe drumurile asfaltate, cât și pe traseele off-road. Cortul de plafon le va permite șoferilor să își continue aventura și după terminarea călătoriei. Este perfect pentru exploratorii moderni”, a declarat Joe Sinclair, directorul departamentului de accesorii din cadrul companiei Land Rover.

„Land Rover a lucrat alături de tehnicienii noștri pentru a crea un cort de plafon special pentru Land Rover Defender. Acest cort este mai mult decât un accesoriu pentru camping. Rezistența, confortul și versatilitatea lui îl fac ideal pentru vacanțele petrecute în off-road”, a completat Giuseppe Fercodini, CEO-ul firmei Autohome.

Noua generație Land Rover Defender a ajuns recent și pe piața din România.

Comments are closed.