Land Rover continuă testarea noului Defender pe drumurile publice

Noua generație Land Rover Defender se apropie din ce în ce mai mult de intrarea în producție, un nou prototip camuflat al acestui automobil fiind surprins în apropierea sediului din Gaydon a companiei britanice.

Din fotografiile publicate de revista Auto Express se observă că vehiculul va adopta o direcție stilistică mai modernă, dar va avea, în continuare, caroseria conturată prin linii ușor ascuțite. Blocurile optice sunt similare celor văzute și în trecut la Defender, capota este complet dreaptă, la fel și plafonul, iar accesul către zona dedicată bagajelor se face prin intermediul unei uși clasice.

În ciuda numeroaselor asemănări, Land Rover nu își dorește să creeze o replică a originalului. Cu ocazia ediției din acest an a Salonului Auto de la Paris, directorul de marketing al companiei britanice, Felix Bräutigam, a declarat că noul Defender nu va fi o simplă copie a modelului anterior, ci va marca un adevărat progres pentru Land Rover.

„Primii clienți vor intra în posesia mașinilor în 2020. Trenul a plecat din stație, dar nu grăbim spre o dată anume. Suntem entuziasmați să spunem că ne află cu un pas mai aproape de relansarea oficială a unei legende”, a precizat Bräutigam.

Noul Defender va avea un portofoliu echilibrat de motorizări pentru a se bucura de succes pe toate piețele din lume. Această familie va include cel puțin trei vehicule diferite și va pune la dispoziția clienților măcar o versiune cu propulsie electrificată.

Comments are closed.