Jaguar XE va primi un facelift în prima jumătate a anului viitor

Constructorul auto britanic Jaguar va lansa o versiunea actualizată a modelului XE în 2019, la patru ani de la debutul său pe piață, din dorința de a impulsiona vânzările printr-o serie de îmbunătățiri de natură tehnică și estetică.

Informația a fost confirmată de șeful diviziei britanice a companiei, Rawdon Glover, el declarând că modificările pe care le va primi XE vor fi cruciale în menținerea poziției pe piață, însă nu vor fi consemnate schimbări la nivelul emisiilor de CO2, relatează Autocar.co.uk.

Potrivit acestei publicații, faptul că emisiile de CO2 vor rămâne neschimbate sugerează că XE nu va beneficia prea curând de o variantă hibridă plug-in, chiar dacă Land Rover se pregătește să instaleze o tehnologie de acest tip în structura noului Evoque, peste aproximativ un an și jumătate.

În schimb, XE facelift ar urma să dispună de un sistem micro-hibrid de propulsie care va spori eficiența liniei de motoare diesel și pe benzină, prevăzute cu patru cilindri.

Designul exterior va împrumuta din elementele automobilului XE SV Project 8, iar interiorul va fi inspirat din cel al SUV-ului electric I-Pace, astfel că va include un sistem de infotainment Touch Pro Duo și va avea finisaje de calitate superioară.

Comments are closed.