Jaguar prezintă actualizările pe care le-a primit modelul F-Pace SVR

Constructorul auto britanic Jaguar anunță că a efectuat o serie de îmbunătățiri asupra SUV-ului F-Pace SVR, care promite să ofere acum performanțe superioare, abilități dinamice mai bune și un stil revizuit.

Vehiculul este pus în mișcare de același motor pe benzină supraalimentat V8 de 5 litri, capabil să dezvolte 550 CP, dar care garantează acum un cuplu de 700 Nm. În plus, unitatea permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în 4 secunde și atingerea vitezei maxime de 286 km/h, cu un consum mai mic de combustibil și emisii reduse de CO2.

Direcția a fost și ea recalibrată, iar amortizoarele au fost modificate în așa fel încât să ofere o experiență mai dinamică și conectată a condusului, alături de un rafinament crescut. Mai mult decât atât, performanțele sistemului de frânare au fost îmbunătățite, în timp ce tehnologia Integrated Power Booster și pedalele reconfigurate le asigură conducătorilor auto mai multă încredere atunci când se află la volan.

În ceea ce privește designul exterior, Jaguar F-Pace SVR beneficiază de o serie de ajustări de natură estetică prin intermediul cărora se dorește și o optimizare a aerodinamicii. Automobilul dispune acum de fante mai mari de ventilație în partea din față, elemente care imită forma literei „X” amplasate în zona barei de protecție și o capotă alungită. De asemenea, farurile cu tehnologie LED, blocuri optice înguste din spate și jantele cu diametrul de 22 de inch vin să completeze înfățișarea sportivă.

Habitaclul a trecut și el printr-o serie amplă de modificări pentru a le oferi clienților materiale de calitate superioară, finisaje premium și un nou buton rotativ cu ajutorul căruia poate fi setat modul de rulare. În plus, a fost instalat noul sistem de infotainment Pivi Pro însoțit de un ecran curbat cu diagonala de 11,4 inch, iar panoul digital de instrumente de 12,3 inch are acum o grafică specifică liniei SVR.

Comments are closed.