Jaguar Land Rover a reluat producția în cadrul uzinei din Solihull

Grupul britanic Jaguar Land Rover și-a reînceput activitatea în cadrul fabricii sale din Solihull, după săptămânile în care producția de vehicule a fost suspendată complet din cauza pandemiei de coronavirus. Pe lângă numeroasele măsuri și modificări efectuate la nivelul liniilor de asamblare, zonelor de birouri și spațiilor comune, angajații vor fi nevoiți să respecte noile standarde privind distanțarea socială, asigurarea unui nivel ridicat de igienă la locul de muncă și protocoalele de monitorizare a stării de sănătate.

Printre aceste măsuri se numără utilizarea aparatelor pentru detectarea temperaturii corporale, menținerea unei distanțe de 2 metri între angajați, purtarea de echipamente speciale acolo unde regula anterioară nu poate fi respectată și intensificarea operațiunilor de curățenie. În plus, fiecare persoană primește câte o vizieră creată chiar de Jaguar Land Rover.

Primul automobil care a ieșit de pe linia de asamblare a uzinei din Solihull după reluarea activității este un model Range Rover. Acest moment vine la scurtă vreme după ce producția de vehicule Jaguar și Land Rover a reînceput în cadrul fabricilor din Nitra (Slovacia), respectiv Graz (Austria). În plus, angajații centrului din Wolverhampton (Marea Britanie), acolo unde se construiesc motoare Ingenium, s-au reîntors și ei la muncă.

Comments are closed.