Jaguar F-Pace va primi un facelift în viitorul apropiat

Constructorul auto britanic Jaguar se pregătește să lanseze o versiune actualizată a SUV-ului de clasă medie F-Pace. Vehiculul ar urma să ajungă pe piață anul viitor, cu un design exterior ușor revizuit, o nouă opțiune de propulsie hibridă și un interior modificat substanțial.

La fel ca în cazul recentului facelift aplicat asupra sedanului XE, exteriorul modelului F-Pace nu va trece printr-o transformare radicală. Din informațiile publicate de revista britanică Auto Express, noul SUV va avea farurile ceva mai subțiri, bara de protecție din față va fi redesenată, va include prize de aer de dimensiuni mai mari, grila radiatorului va fi schimbată, iar difuzorul de aer din spate va fi diferit.

Potrivit aceleiași surse, din oferta noului F-Pace vor face parte motoarele pe benzină de 2 litri, cu patru cilindri, în stare să dezvolte 247 CP și 296 CP, alături de propulsorul diesel de 2 litri, cu 178 CP. În plus, gama va include pentru prima dată o tehnologie plug-in hybrid, formată dintr-un motor pe benzină de 1,5 litri cu trei cilindri și o unitate electrică. Acest sistem este utilizat deja de noul sedan Jaguar XE și de Land Rover Discovery Sport.

La interior ar urma să fie instalat un volan nou, o consolă centrală revizuită și cel mai recent sistem de infotainment Touch Pro Duo, însoțit de un ecran cu diagonala de 10,2 inch și un alt display care permite controlarea funcției de climatizare.

Comments are closed.