Interesul clienţilor după starea de urgenţă depăşeşte aşteptările la ATI Motors Holding Iaşi, dealer Ford

Atmosfera sumbră din perioada stării de urgenţă, cu zile când niciun client nu intra în showroom şi nici chiar în service, este pe cale să fie dată uitării la ATI Motors Holding, dealer Ford.

Eu chiar nu mă aşteptam ca interesul clienţilor să revină atât de repede după starea de urgenţă. Sigur, nu putem vorbi deocamdată despre reatingerea cotelor maxime, dar la această oră estimez acest interes undeva la 60%”, ne-a declarat Marius Manolache, directorul general al ATI Motors Holding.

Programul Rabla este cel care a reaprins interesul clienţilor, Ford având cinci modele cu care atrage atenţia într-o luptă inegală numeric între SUV-urile Puma, EcoSport şi Noul Kuga cu Fiesta (clasa mică) şi Focus (compactă).

Citește și: PANDEMIA ÎNCEPE SĂ LASE BRAȚELE JOS! TRAFIC DE SHOWROOM INTENSIFICAT LA CASA AUTO VALEA LUPULUI

SUV-urile totalizează mai bine de jumătate din vânzări. Puma şi EcoSport nu doar că sunt foarte bine poziţionate ca preţ, dar, fiind produse la Craiova, încep să fie percepute de clienţi ca maşini naţionale. Între vechea generaţie Kuga şi cea actuală a fost o pauză de patru luni, dar noul model este deja în atenţia clienţilor şi va recupera terenul pierdut”, a menţionat Manolache, el anticipând şi când îşi va reveni piaţa auto.

Cred că la service vom ajunge într-o lună să ne poziţionăm acolo unde eram când a apărut pandemia de COVID-19. Vânzările îşi vor reveni mai lent, dar este greu de prevăzut acum în câte luni vom putea constata revirimentul deplin. Finanţatorii sunt în continuare prudenţi, iar noi încercăm să oferim o gamă tot mai largă de servicii de calitate pe lângă gama de modele care acum beneficiază şi de aportul consistent al noului Kuga”, a mai menţionat Marius Manolache.

Comments are closed.