Infiniti anunță un viitor sedan electric prin conceptul Qs Inspiration

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Shanghai va găzdui debutul public al conceptului Infiniti Qs Inspiration, un sedan sport pe care marca premium a companiei japoneze Nissan plănuiește să îl transforme în model de serie.

Qs Inspiration oferă indicii despre viitorul electrificat al brand-ului nipon, în care vehiculele din portofoliul său vor fi echipate cu tehnologii de propulsie 100% electrice sau cu sisteme e-Power.

Conceptul se bazează pe o arhitectură complet nouă și extrem de flexibilă, dezvoltată pentru a susține tehnologii electrificate de înaltă performanță. În plus, el oferă o reinterpretare a caroseriei în trei volume, designerii și inginerii Infiniti reușind să adapteze elementele mecanice și proporțiile fizice ale mașinii în așa fel încât să le permită șoferilor să rămână conectați în permanență și să se bucure de avantajele aduse de poziționarea ridicată a scaunelor.

Sedanurile reprezintă au pilon de bază al mărcii Infiniti încă din anul 1989, clienții fiind atrași de performanțele ridicate oferite de aceste modele și de centrul de greutate coborât. La trei decenii după apariția sedanului Q45, noul concept Qs Inspiration promite o livrare optimă a puterii prin intermediul tehnologiei de propulsie instalate foarte jos și un sistemului e-AWD.

Comments are closed.