Hyundai se pregătește de lansarea versiunii Kona N

• Primul model Hyundai de clasă SUV care se alătură familiei N;

• Proiectat pentru a oferi beneficiile unui SUV, precum și experiențe de condus fără compromisuri;

• Transmisia N cu dublu ambreiaj în 8 trepte (N DCT) și motorul turbo de 2,0 litri asigură performanțe sporite.

Hyundai a dezvăluit primele detalii despre viitorul membru al gamei N. Kona N este primul model de clasă SUV din cadrul diviziei de performanță a producătorului auto sud-coreean.

„Suntem încântați să utilizăm rețeta de succes a modelelor i30 N și i20 N, pentru unul dintre cele mai populare SUV-uri de pe piață în acest moment: Kona”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product - Hyundai Motor Europe.

Kona N va fi echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj umed în 8 trepte (N DCT), pentru o experiență dinamică de condus. La fel ca toate celelalte modele ale gamei N, Kona N va dispune de funcții dedicate pentru ajustarea performanței, precum sistemul „Launch Control”.

„Este primul model de clasă SUV al brandului N”, a menționat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management and Motorsport Sub-division - Hyundai Motor Company. „Autovehiculul va oferi o experiență plăcută de condus atât pe drumurile publice, cât și pe circuit”, a adăugat el.

Obiectivul Hyundai pentru anul 2021 este de a extinde portofoliul diviziei N, cu scopul de a oferi pasionaților o gamă cât mai variată de autovehicule sportive. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Comments are closed.