Hyundai Motorsport va lupta pentru titlurile mondiale în WRC

* obiectivul Hyundai Motorsport este de a lupta pentru titlurile mondiale, la constructori şi piloţi, în sezonul 2019 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) * Thierry Neuville şi Andreas Mikkelsen vor concura la toate cele 14 etape, în timp ce Dani Sordo la opt, iar Sebastien Loeb la şase

Cu ocazia lansării oficiale a unui nou sezon din WRC, Hyundai Motorsport a confirmat intenţiile de a lupta şi în sezonul 2019 pentru titlurile mondiale la constructori şi piloţi. La fiecare etapă din calendar vor fi trei modele Hyundai i20 Coupe WRC la start. Echipajele Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul şi Andreas Mikkelsen / Anders Jæger-Amland vor concura la toate cele 14 curse din 2019.

„Obiectivul nostru este de a câştiga cele două titluri mondiale, la constructori şi piloţi. Având în vedere că acest campionat este extrem de disputat, trebuie să ne asigurăm că la fiecare etapă vom face tot posibilul pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a declarat noul director al echipei, Andrea Adamo.

„Ne-am reîncărcat bateriile în pauza de iarnă şi suntem pregătiţi să atacăm din nou în lupta pentru titlurile din WRC”, a precizat Thierry Neuville.

„Am învăţat foarte multe despre Hyundai i20 Coupe WRC la etapele din 2018. Disputa pentru titlul constructorilor va fi probabil la fel de strânsă, aşa că este important să obţinem cât mai multe puncte de fiecare dată”, a adăugat Andreas Mikkelsen.

Dani Sordo şi Carlos del Barrio, copilotul său, vor concura la opt etape anul acesta, începând cu Raliul Mexicului. Sebastien Loeb şi Daniel Elena au semnat un contract pe doi ani cu Hyundai Motorsport, iar programul de şase etape va debuta cu Raliul de la Monte-Carlo.

„Începe un nou sezon, dar obiectivul este acelaşi: să obţinem cel mai bun rezultat în fiecare etapă la care luăm startul. Anul trecut am urcat de două ori pe podium. Anul acesta sper să luptăm din nou pentru victorii. Mă bucur că vom continua colaborarea cu Hyundai Motorsport pentru cel de-al şaselea sezon. Vom exploata la maximum potenţialul nostru”, a afirmat Dani Sordo.

„Sunt încântat să concurez pentru Hyundai Motorsport. Cu siguranţă va fi un sezon frumos şi mă voi acomoda rapid cu i20 Coupe WRC”, a declarat Sebastien Loeb.

„Sunt încrezător că vom obţine rezultate pozitive. Avem toate ingredientele pentru a câştiga în WRC”, a concluzionat Andrea Adamo, directorul echipei.

Comments are closed.