Hyundai lansează noua versiune i20 N Line

După dezvăluirea noului model i20, în urmă cu doar câteva luni, producătorul auto sud-coreean Hyundai prezintă acum cel mai recent membru al familiei N Line: noua versiune i20 N Line. Vehiculul dispune de numeroase elemente de design exterior și interior specifice liniei de înaltă performanță N pentru a le oferi clienților o experiență și mai dinamică.

„Odată cu noul i20 N Line, aducem pentru prima oară nivelul de echipare stilat și sportiv în gama i20. Prin intermediul acestui model ne asigurăm că putem veni în întâmpinarea nevoilor unor categorii mai variate de clienți, cărora le oferim o performanță și un stil inspirate de brand-ul N pentru a accentua rădăcinile din motorsport ale companiei noastre”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, vicepreședinte de marketing și produs în cadrul Hyundai Motor Europe.

Stilul exterior al noii derivate i20 N Line este bazat pe identitatea de design ‘Sensuous Sportiness’ promovată de constructorul auto asiatic, având în același timp detalii rafinate care îi evidențiază orientarea către performanță. Bara de protecție din față dispune de accente de culoare gri și este completată de grila radiatorului de tip cascadă, cu finisaj negru și decorată cu emblema N Line. Pentru a accentua și mai mult inspirația din motorsport, nivelul de echipare N Line aduce accente gri și la nivelul barei de protecție din spate, lumini de ceață în formă triunghiulară și un sistem de evacuare cu două terminații cromate. În plus, clienții au posibilitatea de a alege dintr-un număr de patru nuanțe pentru caroserie: Phantom Black, Aurora Grey, Polar White și Brass. Culoarea Polar White poate fi combinată opțional cu un plafon Phantom Black, pentru un grad și mai ridicat de personalizare.

La interior se remarcă scaunele sport decorate cu emblema N și cusături contrastante de culoare roșie, volanul specific liniei N, pedalele metalice, precum și schimbătorul de viteze acoperit cu piele.

Gama de motorizare a noului i20 N Line include două opțiuni. Pe lângă unitatea standard de 1,2 litri MPI care dezvoltă 84 CP, clienții pot alege propulsorul de 1 litru T-GDI, în stare să genereze 100 CP sau 120 CP. Versiunea de 1 litru T-GDI a primit ajustări în materie de suspensie, răspuns al motorului și sunet al sistemului de evacuare pentru o experiență de condus îmbunătățită. În plus, o tehnologie mild-hybrid de 48 de volți este disponibilă în mod standard alături de propulsorul de 1 litru T-GDI în configurația de 120 CP, respectiv opțional în cazul celei de 100 CP. Acestei tehnologii i se adaugă o transmisie manuală inteligentă pentru o eficientizare crescută a consumului de combustibil și jante din aliaj cu diametrul de 17 inch.

Asemenea modelului de bază, noua derivată i20 N Line oferă cea mai recentă versiune a sistemului Bluelink și o gamă vastă de servicii Connected Car. De asemenea, mașina este echipată cu funcțiile de siguranță Hyundai SmartSense și respectă cele mai înalte standarde aflate în vigoare în Europa.

Noul Hyundai i20 N Line va fi disponibil pe piețele europene începând din primăvara anului 2021.

Comments are closed.