Hyundai i30 Fastback N va avea premiera mondială la Paris

Compania sud-coreeană Hyundai va dezvălui, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Paris, noul i30 Fastback N, dar și pachetul „N Option”, care cuprinde noi opțiuni pentru personalizarea modelului i30 N. În cadrul evenimentului vor fi prezentate, de asemenea, Kona Electric și Nexo. Având la bază conceptul „Hyundai Motor Studio Paris”, standul producătorului asiatic va fi compus din trei zone: „Viitorul mobilității”; „Divizia de performanță” și „Design”.

Noul i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanță Hyundai din Europa. Cu un design elegant, i30 Fastback este primul coupé în cinci uși din segmentul compact. Noile echipări „N Option”, alături de pachetul „N Line”, contribuie la îmbunătățirea performanțelor i30, pentru a oferi experiențe plăcute clienților. Cu această ocazie, Hyundai prezintă publicului Nexo și Kona. Prin intermediul celor două modele, producătorul auto aduce mobilitatea electrică mai aproape de consumatori.

„La ediția din acest an vom dezvălui noua strategie a mărcii, care are la bază trei elemente puternice: încredere, progres și performanță. Odată cu lansarea diviziei N, obiectivul nostru a fost de a adăuga valoare emoțională brand-ului. Gama de modele de înaltă performanță se extinde acum cu i30 Fastback N, care combină designul remarcabil al versiunii standard cu performanța și dinamismul i30 N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, vicepreședinte de marketing și produs al Hyundai Motor Europa.

Un nou concept pentru presă

Conferința de presă dedicată evenimentului din acest an va fi înlocuită cu sesiuni de informare susținute de managerii de top ai companiei, care vor oferi detalii despre noile direcții ale brand-ului. Printre experții Hyundai prezenți în cadrul acestor întâlniri se vor afla: Diana Kloster (Head of Hyundai Color & Trim, Hyundai Motor Company), Andreas-Christoph Hofmann (Vice President Marketing and Product, Hyundai Motor Europe), Thomas Schemera (Head of High Performance Vehicle & Motorsport Division,Hyundai Motor Group) și Ki-Sang Lee (Senior Vice President, Hyundai Eco Technology Center, R&D Division).

„Le Fil Rouge” – noua direcție de design Hyundai

Conceptul „Le Fil Rouge” prezintă abordarea mărcii în materie de design – tema „Sensuous Sportiness” care va sta la baza dezvoltării viitoarelor modele, de la sedan la SUV.

Comments are closed.