Hyundai aduce o serie de actualizări modelului Kona Electric

Producătorul auto sud-coreean Hyundai anunță că a înregistrat o cerere peste așteptări pentru vehiculul Kona Electric în rândul clienților din Europa, care au fost atrași de tehnologia puternică de propulsie electrică, autonomia mare și stilul acestui SUV.

Pentru a fi mereu în pas cu dorințele cumpărătorilor și a-și meține poziția de lider în segmentul mobilității cu zero emisii de noxe, Hyundai informează acum că a decis să efectueze câteva îmbunătățiri asupra automobilului Kona Electric. Printre acestea se numără includerea unui cablu de 11 kW care va contribui la scurtarea timpului de încărcare a bateriei atunci când se optează pentru prizele clasice de curent alternativ.

De asemenea, clienții vor putea alege opțional un ecran tactil cu diagonala de 10,25 inch, pe lângă actuala opțiune de 8 inch. Mai mult decât atât, ei vor avea posibilitatea de a comanda pentru sistemul de încălzire a scaunelor din spate.

Hyundai Kona Electric va beneficia de o serie de funcții suplimentare și prin intermediul aplicației mobile Blue Link. Aceasta va permite, printre altele, controlarea tehnologiei de climatizare înainte de a urca în mașină și deblocarea ușilor cu ajutorul unui cod PIN tastat de la distanță. În plus, aplicația va oferi informații despre necesitatea de a efectua o vizită la service.

Livrările noului Hyundai Kona Electric pe piețele din Europa vor începe spre finalul anului 2019.

Comments are closed.