Hyundai a publicat o serie de imagini cu noul i30 N

  • Designul noului i30 N este definit de performanță;
  • Noile jante de 19 inchi accentuează caracterul sportiv al modelului;
  • Transmisia de înaltă performanță cu dublu ambreiaj în 8 trepte (N DCT) este disponibilă în premieră pentru un model al gamei Hyundai din Europa;
  • Noul i30 N va fi pregătit atât pentru drumurile publice, cât și pentru circuit.

Hyundai prezintă primele detalii despre noul i30 N. Imaginile lansate astăzi dezvăluie un design actualizat, care pune accent pe impactul emoțional și pe performanța dinamică.

Printre actualizările de exterior se remarcă: barele de protecție din față și din spate care au fost redesenate pentru un aspect impunător, gurile de evacuare redimensionate, grila centrală de mari dimensiuni cu semnătura „N”, respectiv blocurile optice și luminile de zi proiectate în formă de „V”. Noua înfățișare sugerează senzația de mișcare continuă, chiar și atunci când autovehiculul staționează.

Noile jante din aliaj de 19 inchi sunt mai ușoare, în comparație cu cele existente pentru versiunea anterioară, contribuind astfel la reducerea considerabilă a greutății.

Autovehiculul va fi disponibil cu transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte (N DCT), dezvoltată de către Hyundai, care va include funcții dedicate pentru ajustarea performanței N. i30 N este primul model Hyundai din Europa care integrează această tehnologie.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Comments are closed.