Hyundai a dezvăluit cel mai mic model electric al gamei sale

Producătorul auto sud-coreean Hyundai a publicat primele imagini cu cel mai mic model electric al gamei sale. Obiectivul companiei este de a oferi experiențe memorabile de mobilitate și celor mai mici clienți ai săi – copiilor.

Exteriorul noului vehicul are ca sursă de inspirație modelul concept electric 『45』, prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019. Echipa Hyundai a adaptat tema de design 『45』 – „kinetic cube” – caracterizată prin forme unghiulare și suprafete netede, pentru a crea acest autovehicul de culoare Performance Blue cu accente în nuanțe de portocaliu.

Mini-vehiculul electric – prevăzut cu un singur loc pentru conducătorul auto – prezintă două motoare de tip DC, viteza maximă atinsă fiind de 7 km/h.

Sustenabilitatea a reprezentat mereu o sursă de inspirație pentru Hyundai, iar noul model a fost creat dintr-un material reciclabil – lemn. Deși autonomia nu a fost încă stabilită oficial, mini-vehiculul poate fi alimentat prin intermediul tehnologiei „Emotion Adaptive Vehicle Control”, care monitorizează starea emoțională a conducătorului auto și acționează în funcție de aceasta.

Mai multe detalii despre procesul de producție pot fi descoperite accesând: https://youtu.be/Ptli4nN9nK0.

Comments are closed.