Hyundai a demarat producția versiunii i10 N Line

  • Modelul va fi produs la uzina Hyundai din Izmit, Turcia;
  • În premiera pentru i10, versiunea N Line va fi disponibilă cu motor T-GDi de 1 litru, cu 100 CP.

Marca sud-coreeană Hyundai a demarat producția versiunii i10 N Line la uzina Hyundai Assan Otomotiv Sanayi din Izmit, Turcia. i10 devine cel de-al patrulea model al gamei care prezintă acest nivel de echipare.

„Odată cu introducerea de elemente sportive pe i10, un model urban sigur și fiabil, ne adresăm unui segment extins de clienți”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing and Product – Hyundai Motor Europe.

Asemenea modelului i10, dinamismul versiunii N Line este evidențiat de contrastul dintre suprafețele fluide și liniile ferme ale caroseriei. Caracterul sportiv este subliniat de designul barei de protecție și al grilei frontale inspirat de vehiculele Diviziei de Performanță Hyundai „N”. La interior, volanul și schimbătorul de viteze personalizate cu logo-ul „N”, gurile de aer cu accente de culoare roșie, scaunele sport și pedalele cu inserții metalice contribuie la o experiență plăcută pentru conducătorul auto.

În premieră pentru i10, versiunea N Line este disponibilă cu un propulsor de trei cilindri T-GDi de 1 litru, cu 100 CP și un cuplu de 172 Nm, care se alătură variantei de 1,2 litri MPi, 84 CP. Mai multe detalii despre modelul i10 N Line puteți descoperi aici.

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi

Uzina Hyundai Assan Otomotive Sanayi, construită în anul 1997, este prima unitate de producție dezvoltată de Hyundai în afara Coreei. Cu aproximativ 2.500 de angajați, capacitatea de producție este de 230.000 de unități pe an. Anul trecut, Hyundai a încheiat asamblarea celui de-al doilea milion de autovehicule fabricate în Turcia.

Comments are closed.