Hyundai a câștigat două premii „Red Dot” pentru modelele Nexo și Kona

  • Premiile subliniază evoluția mărcii sud-coreene în ceea ce privește designul produselor;
  • Până în acest moment, Hyundai a obținut nouă distincții „Red Dot Design”, acesta fiind cel de-al cincilea an consecutiv.

Hyundai a obținut o nouă recunoaștere internațională a viziunii de design. Nexo și Kona au fost desemnate câștigătoare ale premiilor „Red Dot”.

Nexo reprezintă cea de-a doua generație de vehicule electrice fuel-cell comercializate de Hyundai în Europa. Modelul dispune de un design fluid, care a fost optimizat pentru a reduce coeficientul aerodinamic. Multiple dotări care facilitează aerodinamica au fost discret integrate în partea frontală, pe laterale și în spate.

Kona completează cu succes gama Hyundai. Cu un design avangardist, echipări de top și motoare performante, noul SUV de clasă B a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea clienților cu un stil de viață dinamic.

Aceste distincții, obținute pentru al cincilea an consecutiv, subliniază evoluția mărcii sud-coreene în ceea ce privește designul produselor. În 2017, Hyundai a câștigat un premiu pentru Azera și o mențiune pentru i30, în 2016 – pentru Ioniq, iar în 2015 și 2014 – pentru i20 și Sonata, respectiv i10 și Genesis.

„Red Dot! este recunoscută la nivel global ca fiind una dintre cele mai importante distincții în domeniul designului, în cadrul ediției de anul acesta fiind înscrise produse din 59 de țări.

Comments are closed.