HTT Locus PLETHORE

Galerie foto

Producatorul canadian de super masini Locus este gata sa lanseze o bomba peste industria auto cu noul sau automobil de 750 sau de 1.300 CP numit PLETHORE. Modelul 2007 Locus PLETHORE, botezat "Bomba din Quebec", este prima supermasina canadiana cu un design exotic dublat de o putere extraordinara.

Proiectat de Luc Chartrand, care este un specialist in electronica si materiale compozite, PLETHORE este construit in intregime din materiale usoare folosite la masinile de curse, din fibra de carbon si are o pozitie de condus centrala, la fel ca la masinile McLaren F1. Asta inseamna ca soferul face tot spectacolul in fata celor doi pasageri din spate. Eu cred ca ar trebui sa platesti o taxa pentru o asemenea experienta.

Domnul Chartrand a comentat patimas: "Nu numai ca ofera o vizibilitate incredibila din pozitia centrala a soferului, insa masina ofera de asemenea loc pentru pina la trei persoane de pina in doi metri inaltime -- o premiera pentru aceasta clasa de vehicule".

Cu un pret de 330.000 dolari canadieni (227.000 euro) e de la sine inteles ca vom vedea modelele Locus PLETHORE inhatate de jucatorii profesionisti de hochei din NHL, de alti sportivi sau celebritati. Deci grabiti?va totusi daca doriti sa va cumparati unul, pentru ca va fi o limita de 400 de modele PLETHORE pe an, iar lista de comenzi este deschisa de citeva saptamini bune.

 

Comments are closed.