Honda prezintă noua generație a SUV-ului compact HR-VProducătorul auto japonez Honda a dezvăluit oficial cea mai nouă generație a popularului SUV compact HR-V, disponibil în premieră cu un sistem de propulsie hibrid e:HEV în echiparea standard. Vehiculul promite să ofere un consum eficient de combustibil, funcții avansate de siguranță și tehnologii inovatoare, într-o caroserie stilată care îmbină confortul cu spațiul interior generos.

Modelul HR-V e:HEV a fost creat pe baza celei mai recente filozofii de design implementate de Honda, pe care clienții o pot admira deja și la alte automobile noi din gama companiei. El iese în evidență cu mare ușurință datorită grilei frontale cu aspect curajos, capotei aplatizate în partea centrală și liniilor fluide ale caroseriei.

La fel ca exteriorul, habitaclul transmite un sentiment premium și este suficient de spațios pentru a permite unui număr de patru adulți să se deplaseze în condiții de maximum confort. Interiorul mizează pe o estetică modernă și minimalistă, oferă materiale plăcute la atingere și integrează tehnologii digitale grație cărora a fost posibilă o reducere semnificativă a butoanelor de la nivelul bordului și consolei centrale. De asemenea, clienții se vor putea bucura de avantajele scaunelor versatile „Magic Seats”.

Disponibil în Europa începând din anul 2021, modelul Honda HR-V e:HEV este cel mai nou membru al familiei de vehicule prevăzute cu emblema e:HEV, după recent lansatele automobile CR-V și Jazz. Obiectivul mărcii nipone este de a electrifica întreaga linie de produse comercializate în Europa, până la finele anului 2022.Comments are closed.