Honda anunță cel de-al doilea model electric prin intermediul noului SUV e:concept

Compania japoneză Honda a profitat de ediția din acest an a evenimentului intitulat Beijing International Automotive Exhibition pentru a expune, în premieră mondială, noul SUV e:concept. Acest vehicul are rolul de a oferi primele indicii referitoare la modul în care va arăta cel de-al doilea model cu propulsie 100% electrică din portofoliul mărcii.

Noul automobil va fi disponibil pentru început pe piața din China și nu se știe deocamdată dacă va ajunge și în Europa în viitorul apropiat. Scopul constructorului auto nipon este acela de a dezvolta un produs capabil să le ofere clienților experiențe dintre cele mai plăcute. Drept urmare, noul model complet electric va fi echipat cu o gamă vastă de sisteme omnidirecționale avansate de asistență a șoferului (ADAS), cu noua generație a tehnologiei de siguranță Honda Sensing care promite performanțe superioare în materie de recunoaștere a pericolelor și luare a deciziilor, precum și cu noua generație Honda Connect pentru o conectivitate avansată.

Marca japoneză nu a oferit informații în legătură cu specificațiile tehnice ale noului SUV e:concept și cu momentul în care va dezvălui varianta de serie a acestui prototip. În schimb, se știe că planul său este acela de a lansa șase modele electrificate noi pe piața din Europa până în anul 2022.

Comments are closed.