Honda a dezvăluit prototipul viitoarei generații Civic

Producătorul auto japonez Honda a hotărât să ofere primele indicii despre noul modelul Civic prin intermediul unui concept pe care l-a prezentat oficial în mediul online. Cea de-a 11-a generație a popularului vehicul va fi lansată în primăvara anului 2021, debutul versiunii Civic Sedan fiind urmat la scurtă vreme de cel al variantelor Civic Hatchback, Civic Si și Civic Type R.

„Civic a depășit mereu toate așteptările, iar noul model va continua această tradiție stabilind noi standarde pentru mașinile compacte datorită designului orientat către oameni, dinamicii impresionante, stilului, siguranței, performanțelor și plăcerii de a conduce”, a declarat Dave Gardner, vicepreședinte executiv de operațiuni în cadrul diviziei American Honda Motor.

Noua generație Civic își propune să reinterpreteze elementele de design specifice mărcii Honda pentru a le oferi clienților o înfățișare modernă, completată de numeroase detalii sofisticate și componente menite să optimizeze eficiența aerodinamică. De asemenea, mașina a trecut printr-o serie amplă de modificări în partea superioară cu scopul de a îmbunătăți vizibilitatea, atât pentru conducătorul auto, cât și pentru pasageri.

Interiorul noului Civic a fost și el reimaginat în așa fel încât să păstreze liniile atent definite ale generațiilor anterioare și să aducă, în plus, o serie de tehnologii avansate, alături de îmbunătățiri de natură ergonomică. Honda amintește aici în primul rând de un nou touchscreen HD cu diagonala de 9 inch montat deasupra panoului de instrumente.

Pe lângă toate acestea, următoarea generație Honda Civic va beneficia de multiple sisteme noi de siguranță activă și pasivă pentru a optimiza confortul și calitatea fiecărei deplasări.

Comments are closed.