Goodyear echipeaza noul MG3

Galerie foto

Goodyear anunţă că MG a ales Goodyear ca fiind singurul furnizor de anvelope pentru noul MG3 în Europa.

MG3 va fi echipat cu EfficientGrip Performance de la Goodyear în dimensiunile 195/55R16 87V. Caracterisicile principale ale anvelopei, printre care se numără şi rezistenţă scăzută la rulare şi o aderenţă excelentă pe carosabil umed, sunt în linie cu caracteristicile noului MG3, care este catalogat drept o maşină economică şi prietenoasă cu mediul înconjurător, destinată conducătorilor amatori de curse distractive şi la modă. Anvelopele Goodyear au fost testate alături de alte produse ale unor mărci de top înainte de câştiga poziţia fruntaşă şi înainte ca Goodyear să fie alesă furnizor de echipare original pentru MG.

„E minunat că MG3-ul nostru rulează, în asamblare finală, aici la MG Birmingham, cu anvelope Gooodyear”, a declarat Guy Jones, MG’s Sales & Marketing Director.

Noua EfficientGrip Performance, disponibil în 56 de tipuri şi dimensiuni, oferă unele dintre cele mai înalte grade ale eficienţei potrivit noii etichete europene disponibile acum pe piaţă, în multe dimensiuni având grad A la aderenţa pe carosabil umed şi B la rezistenţa la rulare, conform noii scheme de etichetare UE în vigoare.

Noua anvelopă EfficientGrip Performance este utilată, deasemenea cu tehnologii de ultimă oră. Printre acestea se numără şi produsul de marcă al Goodyear, tehnologia WearControl, care contribuie la caracterul echilibrat al acestei anvelope, oferind o aderenţă pe carosabil umed şi o rezistanţă la rulare optime de-a lungul întregului ciclu de viaţă al anvelopei.

Rezistenţa scăzută la rulare şi, prin urmare consumul scăzut de carburant, este coordonată de formula compusului anvelopei, ce reduce temperatura în partea de jos a peretelui lateral, scăzând rezistenţa dintre anvelopă şi carosabil. Tehnologia avansată CoolCushion Layer garantează faptul că temperatura este ţnută sub control şi redusă de-a lungul suprafeţei anvelopei, cescând succesul anvelopei în atingerea gradelor înalte ale etichetei. O configuraţie optimă a umărului lateral al anvelopei, precum şi un şanţ foarte subţire de-a lungul umărului lateral, contribuie la scăderea zgomotului produs de anvelopă.

„Suntem mulţumiţi şi mândri să echipăm noul vehicul produs de MG la Longbridge”, a precizat Michael Wynn, Account Executive OE Consumer Tires la Goodyear.

Comments are closed.