Ford prezintă îmbunătățirile aduse modelelor S-Max și Galaxy

Producătorul auto american Ford anunță efectuarea unor actualizări asupra vehiculelor S-Max și Galaxy pentru a oferi un consum mai eficient de combustibil, performanțe superioare și mai mult rafinament clienților din țările Europei.

Automobilele sunt disponibile pentru prima dată cu sofisticatul motor diesel EcoBlue de 2 litri care dezvoltă între 120 CP și 240 CP, alături de o transmisie automată cu opt trepte de viteză, controlată cu ajutorul butonului ergonomic Rotary Gear Shift Dial.

Printre tehnologiile îmbunătățite de Ford se numără sistemul Adaptive Cruise Control (ACC) prevăzut cu funcție Stop & Go în combinație cu transmisia automată cu opt rapoarte, Blind Spot Information System – care detectează vehiculele ce se apropie de la o distanță mai mare și ClearView Wiper System – pentru asigurarea unei vizibilități cât mai bune.

Ambele mașini beneficiază de tehnologia Adaptive Front Lighting prin intermediul căreia este ajustat unghiul luminii emise de faruri în funcție de situația din jur pentru a nu afecta siguranța celorlalți participanți la trafic. De asemenea, șoferii se pot bucura de funcția Active Park Assist with Perpendicular Parking pentru efectuarea autonomă a manevrelor de parcare.

Sistemul de comunicare și entertainment SYNC 3 le permite conducătorilor auto și pasagerilor să controleze funcțiile audio, de navigație și climatizare, dar și să își conecteze telefoanele mobile prin intermediul comenzilor vocale. Tehnologia este însoțită de un ecran tactil cu diagonala de 8 inch și este compatibilă cu Apple CarPlay și Android Auto.

Comments are closed.