Ford nu renunță la ideea de a readuce pe piață denumirea „Capri”

Planul de a crea un succesor al automobilului Ford Capri există în continuare în cadrul studioului de design pe care compania americană îl deține în Europa. Vestea a fost dată chiar de șeful acestui centru, Amko Leenarts.

Ford a hotărât recent să relanseze denumirea Puma, de această dată prin intermediul unui crossover, precum și să le ofere din nou șansa clienților de a se bucura de abilitățile remarcabile ale SUV-ului de clasă medie Bronco, începând din 2020. În plus, a luat decizia de a crea un model electric pornind de la designul mașinii sport Mustang. În consecință, au apărut numeroase speculații cu privire la vehiculele incluse în portofoliul firmei de-a lungul istoriei care ar putea reveni pe piață în anii ce urmează, scrie Autocar.co.uk.

„Cine nu și-ar dori să readucă în gamă designul modelului Capri? Am fi încântați să facem asta. Dar trebuie să fie în acord cu actuala strategie a companiei și să se integreze în portofoliu, nu doar să există ca o mașină separată”, a declarat Leenarts.

În concluzie, nu se știe deocamdată dacă numele „Capri” va face parte din nou din gama Ford în viitorul apropiat sau nu.

Comments are closed.