Fiat prezintă noile versiuni Tipo Mirror și Tipo Street

Marca italiană Fiat anunță extinderea gamei Tipo cu ajutorul a două variante noi – Mirror și Street – care se adresează persoanelor pasionate de tehnologie și aflate în căutarea unui stil modern, totul la un preț accesibil.

Derivata Tipo Mirror vizează clienții interesați în special de conectivitate și de cele mai noi tendințe în materie de infotainment, în timp ce Tipo Street are ca public țintă tinerii dornici să obțină multe avantaje la un preț scăzut.

Prin funcțiile inovatoare și combinațiile exclusiviste de culori, ediția specială Tipo Mirror promite să ofere o combinație perfectă între tehnologie și stil. Printre echipamentele standard se numără sistemul Uconnect însoțit de un touchscreen cu diagonala de 7 inch și compatibil cu aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto. Datorită acestor capabilități avansate, mașina devine extensia telefonului șoferului și îi permite să acceseze principale aplicații ale dispozitivului mobil fără a lua mâinile de pe volan. În plus, cumpărătorii noului Tipo Mirror au la dispoziție nuanța Venezia Blue pentru caroserie, numeroase detalii cromate și jante din aliaj cu diametrul de 16 inch.

Versiunea Tipo Street se adresează clienților tineri, care își doresc o mașină dinamică, stilată și accesibilă. Ea este prevăzută cu jante cu finisaj negru și diametrul de 16 inch, geamuri cu aspect fumuriu în partea din spate și multe elemente exterioare de culoare neagră.

Noile ediții speciale Fiat Tipo Mirror și Fiat Tipo Street vor putea fi comandate în configurațiile cu patru portiere, cinci uși sau break, alături de motoarele pe benzină T-Jet de 1,4 litri cu 95 CP și 120 CP, respectiv propulsoarele diesel 1.3 MultiJet cu 95 CP și 1.6 MultiJet cu 120 CP.

Comments are closed.