Fiat a dezvăluit oficial ediția specială 500 Dolcevita

Constructorul auto italian Fiat anunță lansarea versiunii speciale 500 Dolcevita, care se adresează clienților aflați în căutarea unui vehicul exclusivist și elegant, inspirat din stilul specific anilor ‘60.

Mașinile din această serie au caroseria vopsită în nuanța Gelato White, completată de jantele albe din aliaj cu diametrul de 16 inch, detaliile de culoare neagră, carcasele cromate ale oglinzilor laterale și numeroase alte elemente cromate. În plus, derivata hatchback se face remarcată și cu ajutorul plafonului Skydome din sticlă.

De cealaltă parte, varianta decapotabilă este prevăzută cu un plafon retractabil din material textil, decorat cu dungi albe și albastre, la care se adaugă emblema „500” inscripționată cu o nuanță de roșu.

Habitaclul vine în perfect acord cu exteriorul, pune la dispoziția clienților o tapițerie din piele de culoarea fildeșului. De asemenea, bordul fabricat din lemn își propune să accentueze și mai mult eleganța vehiculelor, acest material fiind aplicat pe un strat subțire de fibră de carbon pentru a i se asigura stabilitate, flexibilitate și rezistență de-a lungul timpului.

Automobilele din seria specială Fiat 500 Dolcevita pot fi comandate cu motorul de 1,2 litri cu 69 CP, alături de o transmisie automată Dualogic sau o cutie de viteze manuală. De asemenea, cumpărătorii pot alege propulsorul Twin Air de 0,9 litri cu 85 CP sau unitatea de 1,2 litri cu 69 CP pe bază de GPL, ambele împreună cu transmisie manuală.

Comments are closed.