Eveniment Mall Auto Back to School în siguranță!

2 zile de seminarii despre siguranța auto copii, sesiuni de montaj ale scaunelor de copii, simulări de accident și test drive cu zeci de modele de la Casa Auto!

Casa Auto Iași împreună cu Fundația Siguranță Auto Copii te așteaptă pe 2-3 octombrie 2021 în parcul expozițional Mall Auto din Șos. Păcurari nr. 177 la un eveniment dedicat Siguranței Auto pentru Copii. Timp de 2 zile poți participa la seminarii, la test drive-uri cu zeci de modele de ultimă generație de la 13 mărci reprezentate de Casa Auto, la sesiuni de montaj ale scaunului auto și cursuri de prim ajutor. De asemenea, se vor derula și simulări la impactul frontal cu manechin bebeluș în cadrul unor demonstrații practice cu simulatorul în caz de accident.

Toți cei interesați pot vedea programul complet și își pot rezerva un loc pe: https://mallauto.testergrup.ro/evenimente/back-to-school-in-siguranta.

Evenimentul se desfășoară în perioada 2-3 octombrie 2021, între orele 9:00 – 18:00, în aer liber. Vor fi disponibile pentru test drive cele mai recente modele de la mărcile reprezentate de Casa Auto: Citroën, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault.

„Siguranța rutieră se învață încă din copilărie! Ca să nu riscăm ca la vârsta adolescenței să trimitem pe străzi participanți la trafic care să își asume riscuri pe care nu le pot calcula corect și să provoace tragedii, este responsabilitatea noastră ca adulți și părinți să îi învățăm despre aceste riscuri. Prima lecție despre ce înseamnă să respectăm condițiile de trafic, atât în mașină, cât și în afara ei, o învățăm încă de la primul drum al copilului, pe traseul maternitate – acasă”, a declarat Mirela Podea - Director de Marketing Tester Grup.

Împreună cu partenerii de la Fundația Siguranță Auto Copii, Casa Auto Iași a pregătit două zile de eveniment în care vor fi date răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe tema deplasărilor în siguranță cu mașina, acordării primului ajutor în caz de accident, dar și cum să fie aleasă mașina de familie potrivită nevoilor de viitor sau actual părinte.

„Siguranța copiilor nu trebuie lăsată exclusiv în sarcina lor! Noi, părinții, suntem primii responsabili de educația privind siguranța în trafic! Suntem o țară campioană la numărul de victime, iar din păcate, România rămâne țara din Uniunea Europeană cu cele mai multe accidente soldate cu victime. Alături de ceilalți membri ai Fundației Siguranță Auto Copii și împreună cu partenerii noștri de la Casa Auto Iași ne propunem să oferim informații validate tehnic și medical în ceea ce privește transportul în siguranță al micilor și marilor pasageri în cele două zile de eveniment”, a declarat Dr. Alice Dona-Mitu, Fundația Siguranță Auto Copii.

Vă puteți programa la test drive la numărul unic de contact 0232 933 sau pe pagina evenimentului: https://mallauto.testergrup.ro/evenimente/back-to-school-in-siguranta.

Comments are closed.