Ediția din 2021 a Salonului Auto de la Detroit a fost anulată

Organizatorii North American International Auto Show (NAIAS) de la Detroit au hotărât să anuleze și ediția din 2021 a prestigiosului eveniment. În locul său, în aceeași perioadă se va desfășura festivalul denumit Motor Bella, care se va întinde pe durata a șase zile, în regiunea Pontiac, din Michigan.

Evenimentul se va derula în totalitate în aer liber, în perioada 21 - 26 septembrie, însă publicul va avea acces la demonstrațiile auto și de tehnologie doar în intervalul 23 - 26 septembrie, informează publicația Motor1.com.

Potrivit organizatorilor, Motor Bella reprezintă o alternativă mult mai bună comparativ cu show-ul auto tradițional deoarece le va oferi participanților atmosfera specifică unui festival. Oamenii vor avea șansa de a vedea vehicule de performanță deplasându-se pe circuit, vor descoperi cum funcționează anumite tehnologii și vor trăi multe alte experiențe complet diferite de cele oferite de o expoziție statică.

„Pandemia a cauzat schimbări în societatea noastră și în lume așa cum nu ne-am fi imaginat vreodată și trebuie să găsim moduri noi și creative de a face afaceri. Noul eveniment surprinde acel spirit creativ. El va oferit noi experiențe de mobilitate și abordări inovatoare în industrie și produsele sale”, a declarat Rod Alberts, directorul executiv al NAIAS.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre festivalul Motor Bella, nici măcar producătorii auto care își vor expune noile vehicule acolo.

Comments are closed.