Ediția din 2020 a Goodwood Festival of Speed va fi amânată

+-+

Goodwood Festival of Speed, unul dintre cele mai populare evenimente auto desfășurate pe teritoriul Marii Britanii, va fi amânat în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Ediția din 2020 ar fi trebuie să se desfășoare în perioada 9 - 12 iulie, însă ea va fi amânată până spre finalul verii sau chiar la începutul toamnei.

Festivalul de la Goodwood a câștigat foarte multă popularitate în ultimii ani în rândul producătorilor auto care vor să își prezinte noile mașini într-o manieră mai dinamică decât cea permisă de show-urile tradiționale, în detrimentul evenimentelor de specialitate de la Geneva, Frankfurt sau Paris. În 2019, brand-uri precum Ford, Aston Martin și McLaren au expus acolo în premieră mondială o serie de modele noi, în timp ce Land Rover, Lotus, Aston Martin, Volkswagen și Honda au adus prototipuri camuflate ale unor vehicule care se pregăteau de lansare, notează publicația Automotive News Europe.

„Vrem să vă asigurăm că vom alege cea mai bună dată. Trebuie să analizăm cu atenție situația și vom face un anunț în cel mai scurt timp. Indiferent ce decizie vom lua, vă asigurăm că va fi o ediție grozavă și ne vom bucura din nou de tot ce ne place”, se menționează în comunicatul dat publicității de organizatorii Goodwood Festival of Speed.

Pandemia de coronavirus a dus deja la anularea ediției din acest an a Salonului Auto de la Geneva, care ar fi trebuit să se deruleze la începutul lunii martie. Totodată, evenimentele similare de la New York și Beijing au fost amânate, însă nu se știe până când.

+++

Comments are closed.