Debutul public al noului Hyundai i30 va avea loc la Geneva

Compania sud-coreeană Hyundai a dezvăluit primele detalii despre noul i30 înaintea lansării oficiale, care va avea loc în luna martie 2020, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Primele imagini, care prezintă versiunea i30 N Line, reliefează principalele trăsături ale noului design. Bara de protecție redesenată, dar și noua grilă frontală cu design de tip „plasă” conferă noului model un aspect distinctiv și impunător. Aceste elemente sunt completate de noile faruri cu LED și de luminile de zi cu formă angulară, care conturează personalitatea puternică a modelului.

În partea din spate, modificările de design includ stopurile, bara de protecție, respectiv jantele din aliaj (16, 17 sau 18 inch). La interior, pentru o experiență cât mai plăcută la volan, clienții pot beneficia de un nou instrumentar de bord și de un ecran central de 10,25 inch.

Odată cu noul i30, Hyundai va lansa și o versiune N Line a modelului i30 Wagon, acest nivel de echipare fiind de acum disponibil pentru toate tipurile de caroserie i30. Mai multe detalii vor fi prezentate în viitorul apropiat.

Comments are closed.