CES 2021 se va desfășura online

Consumer Technology Association, responsabilă de organizarea prestigioasei expoziții Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, a anunțat că ediția din anul 2021 se va derula exclusiv online.

„Din cauza pandemiei și a îngrijorărilor globale privind răspândirea bolii COVID-19, nu va fi posibil să adunăm câteva zeci de mii de persoane în Las Vegas, la începutul lunii ianuarie din 2021, pentru a se întâlni și a încheia acorduri în persoană. Tehnologia ne ajută să muncim, să învățăm și să ne conectăm pe durata pandemiei, iar aceste inovații ne-au permis să reimaginăm ediția din 2021 a CES pentru a uni comunitatea celor pasionați de noile tehnologii într-un mod diferit. Prin trecerea la platforma digitală le vom permite expozanților noștri să se adreseze și unor categorii noi de public”, a declarat Gary Shapiro, președintele acestei asociații.

De mai bine de 50 de ani, CES reprezintă locul unde companii mari și mici din întreaga lume aleg să prezinte cele mai recente inovații din domeniul tehnologiei, să prezinte produse noi și să schimbe idei cu membrii comunității. Dacă lucrurile vor evolua favorabil în următoarea perioadă, ediția din 2022 a expoziției Consumer Electronics Show din Las Vegas își va deschide din nou porțile pentru vizitatori.

Comments are closed.