Ce avantaje găsiți la DOLY Iași, dealer-ul local al primului constructor ce și-a hibridizat gama de modele!

Anul 2020 a venit cu o surpriză de proporții în gama de modele Suzuki. Constructorul japonez a decis să facă un pas curajos și a hibridizat întreaga gamă de modele, ceea ce se potrivește cum nu se poate mai bine cu Programul Rabla, actualul proiect întinzându-se pe cinci ani începând cu 2020. Mai mult, începând din martie, au fost introduse trei noi versiuni hibride cu sistem de 48 V Self-Charging. Noul sistem hybrid a fost introdus pe modelele Vitara, SX4 S-Cross și Swift Sport și promite emisii de CO2 cu 20% mai mici, mai mult cuplu motor și un consum (calculat la standardele WLTP) cu 15% mai bun. Cu principii de funcționare similare cu sistemul de 12 V Hybrid (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) – cu care Suzuki a deschis calea hibridizării în 2016 și care s-a regăsit pe modelele Ignis și Swift cu transmisie manuală – noul ansamblu propulsor hibrid de 48 V își păstrează calitatea de a fi ușor, toate componentele sale cântărind mai puțin de 15 kilograme.

Începând cu 1 ianuarie 2020, Suzuki produce numai modele hybrid. Întreaga gamă este hibridizată, fiind un pas făcut ceva mai repede decât ceilalți constructori. Avem o ofertă generoasă, care încurajează achiziția de automobile hybrid. În plus, grație Programului Rabla, clienții beneficiază de un bonus de până la 10.000 de lei la achiziția unui model hybrid”, ne-a declarat Anca Chelaru, manager vânzări la DOLY Iași, dealer Suzuki, precizând că garanția pentru aceste modele urcă de la 3 ani în limita a 100.000 kilometri până la 10 ani în limita a 200.000 kilometri.

Află AICI toate detaliile despre hibridizarea modelelor Suzuki.

Prima jumătate a anului a fost influențată decisiv de pandemia de COVID-19, însă hibridizarea gamei Suzuki a fost primită cum se cuvine de către clienți. „Cu excepția perioadei în care cu toții ne-am conformat condițiilor impuse de starea de urgență, clienții și potențialii noștri clienți s-au arătat interesați de noile avantaje pe care le prezintă modelele noastre hybrid. Ei aveau deja planificată achiziția, iar după ce am depășit starea de urgență au revenit la showroom pentru a-și duce planul la bun sfârșit”, a menționat Anca Chelaru, care a anticipat și cum vor evolua vânzările în a doua jumătate a anului: „Dacă prima parte din 2020 a fost una de adaptare, de acum încolo vom putea vorbi despre reacțiile la acest proces. Oamenii au înțeles, au acceptat, au depășit și acum începe o revenire adaptată noilor condiții”.

Dealerul ieșean a reacționat rapid la noile condiții și face parte din Angajamentul Suzuki - Vizită în deplină siguranță, despre care v-am mai informat, iar apreciatele sale modele, cu un excelent raport preț/calitate, sunt din nou solicitate la drive-test de potențialii clienți. Vitara rămâne cel mai căutat dintre modele, prezența sa pe străzile Iașului fiind deja de câțiva ani remarcată, fiind secondat îndeaproape de SX4 S-Cross, celălalt model din gamă care se simte confortabil nu doar pe asfalt, ci se încumetă să ruleze nestingherit și pe drumuri accidentate.

Comments are closed.