Bugatti va dezvălui un nou automobil în această săptămână

Constructorul auto francez Bugatti pregătește o surpriză pe care o va prezenta oficial în cadrul unui eveniment online programat pentru data de 28 octombrie.

Compania nu a oferit până acum prea multe informații concrete despre modelul așteptat să debuteze în această săptămână. Anunțul inițial referitor la noua premieră a fost însoțit de o fotografie cu rol de teaser care surprinde semnătura luminoasă a viitorului automobil, formată din patru benzi LED așezate în așa fel încât să imite forma literei „X”.

Cea de-a doua imagine dată publicității include întrebarea „What if...?” (Cum ar fi dacă...?), urmată de numărul „0,67”. Conform publicației britanice Autocar, cea mai plauzibilă ipoteză ar fi cazul în care această valoare ar ilustra raportul putere-greutate al noului vehicul, măsurat în kW/kg. Mai exact, o mașină de 2.000 kg ar trebui să dezvolte 1.340 kW (adică aproximativ 1.800 CP) pentru a garanta un raport putere-greutate de 0,67 kW/kg. În plus, este foarte probabil ca punerea în mișcare a noului model Bugatti să fie asigurată de o tehnologie 100% electrică.

O altă teorie luată în calcul ar fi aceea că producătorul auto francez va dezvălui în această săptămână un vehicul creat special pentru circuit și inspirat de conceptul Vision Le Mans, prezentat în prima parte a anului curent.

Comments are closed.