Bugatti Chiron primește două versiuni disponibile în ediție limitată

După succesul uriaș înregistrat odată cu dezvăluirea modelului unicat La Voiture Noire, în prima parte a anului 2019, marca franceză Bugatti a hotărât să preia din elementele de design ale acestei mașini spectaculoase pentru două variante speciale ale bolidului Chiron.

Versiunile Chiron Noire Sportive și Chiron Noire Élégance au rolul de a-i aduce un omagiu automobilului original La Voiture Noire, construit în anii ‘30. Ele se bazează pe structura mecanică a vehiculului standard Chiron, astfel că sunt echipate cu același motor de 8 litri cu 16 cilindri.

Chiron Noire Élégance dispune la exterior de numeroase elemente din fibră de carbon, o grilă redesenată a radiatorului, noi jante din aliaj și etriere de culoare neagră, la care se adaugă logo-ul fabricat din argint. La interior se observă scaunele acoperite cu piele neagră și inscripția „Noire” amplasată atât pe tetiere, cât și pe consola centrală și pragurile ușilor.

Chiron Noire Sportive are și ea multe detalii din fibră de carbon, dar se diferențiază prin finisajul negru mat al jantelor, barelor de protecție, grilei radiatorului și terminațiilor sistemului de evacuare. Aceeași culoare este utilizată și pentru butoanele rotative de pe bord, consola centrală, volan și mânerele ușilor cu scopul de a fi accentuat caracterul sportiv și exclusivist al mașinii.

Versiunile Noire Élégance și Noire Sportive ale modelului Bugatti Chiron vor fi produse într-un număr de 20 de exemplare, cu prețuri pornind de la 3 milioane de euro. Livrările sunt programate să înceapă în martie 2020.

Comments are closed.