BMW X5 – Conceptul revolutionar este iarasi noul standard

Galerie foto

Tehnologie inovativa, o ambianta premium si luxoasa si o dinamica a sofatului superba fac din noul BMW X5 o veritabila exceptie in segmentul ei. Noul model continua traditia predecesoarei sale, primul SAV din lume, care a pus bazele unei noi clase de vehicule.

Inginerii si specialistii in dezvoltare care au creat noul BMW X5, cu 19 centimetri mai lung decit predecesorul model, au reusit inca o data sa creeze cu maiestrie un vehicul cu adevarat unic pentru piata. Intr un segment care reprezinta acum subiectul unei competitii indirjite, noul BMW X5 stabileste inca o data un standard in dinamica sofatului si agilitatii. Nici un alt vehicul nu combina atit de bine calitatile tipice ale unui BMW cu caracteristicile unui SAV cu adevarat versatil, plin de stil si prezenta.

Avind date aceste calitati, noul BMW X5 indeplineste toate solicitarile si pretentiile ale automobilistilor cu discernamint, care, prin natura alegerii vehiculului sau, doresc sa si exprime stilul de viata personal si independent si in acelasi timp sa se bucure de o noua experienta a condusului la dimensiuni noi.

Principalele modificari se refera la urmatoarele: dinamica a sofatului si mai mult imbunatatita; mai multa putere si o eficienta mai mare (sase cilindri in linie si putere V8); singurul vehicul din segmentul sau cu sistemele Active Steering, AdaptiveDrive, Head Up Display si cauciucuri pneumatice rezistente la pene in standard; standard: o transmisie noua automatica cu sase viteze si selector de viteze electronic; tehnologie full time BMW xDrive si tractiune integrala; caroserie optimizata din punct de vedere al greutatii cu rigiditate torsionala extrema; interior mai mare cu pina la sapte scaune; concept nou de control iDrive cu sase chei programabile.

Noul X5 va fi disponibil in SUA fie cu o varianta de 4.8 litri V8 capabila de 350 CP, fie una cu motor de 3.0 litri cu sase cilindri in linie cu 260 CP.

Comments are closed.