BMW Seria 4 GranCoupe isi va face debutul la Geneva

Galerie foto

Potrivit unor noi informaţii, BMW plănuieşte să dezvăluie modelul Seria 4 GranCoupé în luna martie, cu prilejul ediţiei viitoare a Salonului Auto de la Geneva.

Surse din interiorul companiei bavareze au declarat că noul Seria 4 GranCoupé reprezintă o alternativă mai sportivă şi mai practică pentru tradiţionalul sedan Seria 3, în primul rând datorită faptului că dispune de patru uşi în loc de două, relatează Autocar.co.uk.

Maşina va avea acelaşi ampatament de 2.810 mm ca Seria 3 Sedan şi Seria 4 Coupé, în ciuda zvonurilor care spuneau că dimensiunile sale ar putea fi mai mari pentru a le oferi mai mult spaţiu pasagerilor din spate. Cu toate acestea, a fost posibilă inserarea a două uşi suplimentare în spate prin micşorarea celor din faţă.

Seria 4 GranCoupé va dispune de portiere fără cadre şi va avea 4.640 mm lungime şi 1.825 mm lăţime, la fel ca Seria 4 Coupé, însă va avea 1.370 mm înălţime, respectiv cu 7 mm mai puţin. Ca urmare a modificărilor suferite, autoturismul va cântări cu 100 kg mai mult, dar va avea aceeaşi capacitate de 480 litri de depozitare în portbagaj precum Seria 3 Sedan.

BMW Seria 4 GranCoupé va costa cu aproximativ 6.000 euro mai mult decât sedanul Seria 3 şi va fi pus în vânzare la scurtă vreme după debutul de la Geneva.

Comments are closed.