Bentley prezintă oficial noul model Flying Spur

Constructorul auto britanic Bentley a dezvăluit detaliile complete ale noului model Flying Spur, despre care precizează că îmbină cu succes calitățile unei limuzine de lux și performanțele unui sedan sport. Vehiculul pune la dispoziția clienților un design rafinat, creat cu foarte multă atenție acordată fiecărui detaliu, un interior prevăzut cu materiale de cea mai bună calitate și tehnologii avansate.

Designul exterior curajos al automobilului se bazează pe o viziune nouă și modernă a companiei Bentley. Noul Flying Spur beneficiază de un ampatament cu 130 mm mai mare decât al predecesorului său, astfel că prezența sa pe drum este acum mai puternică. El a fost construit de la zero, pe baza unei platforme complet noi, care îi conferă o rigiditate crescută a structurii și o manevrabilitate îmbunătățită.

Farurile LED matrix se află în dotarea standard a noului Flying Spur, la fel și jantele cu diametrul de 21 inch, pe care clienții le pot înlocui opțional cu unele de 22 inch oferite de Mulliner.

Interiorul este echipat în premieră cu noua tehnologie Bentley Rotating Display. În momentul în care butonul de pornire a motorului este apăsat, secțiunea din mijlocul bordului se rotește pentru a dezvălui un ecran tactil cu diagonala de 12,3 inch pe care sunt afișate toate informațiile utile șoferului.

Punerea în mișcare a noului Bentley Flying Spur este asigurată de un propulsor W12 twin-turbo TSI care promite să stabilească noi standarde în materie de performanță, agilitate și dinamism. Motorul cu 12 cilindri dezvoltat la Crewe generează 626 CP și un cuplu de 900 Nm, suficient pentru a permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde și atingerea vitezei maxime de 333 km/h. Unitatea vine însoțită de sistemele All-Wheel Drive, All-Wheel Steering și Bentley Dynamic Ride, alături de o transmisie ZF cu dublu ambreiaj și opt trepte de viteză.

Noul Bentley Flying Spur va putea fi comandat începând din toamnă, iar livrările vor fi demarate în prima parte a anului viitor.

Comments are closed.