Auto Mitric Suceava știe cum să facă și mai atractiv Programul Rabla!

Auto Mitric Suceava, cunoscutul dealer Volkswagen, oferă pachetul complet de servicii pentru un client care vrea să achiziționeze o mașină nouă prin Programul Rabla. Cine are un automobil vechi își poate deja face planuri cu primele călătorii cu noua mașină, dar chiar și cei care n-au de trimis un model la casat își pot împlini visul după ce vor trece pragul îndrăgitului dealer bucovinean.

„Ne sprijinim clienții cu tot ce au nevoie pentru depunerea documentației în vederea obținerii tichetului. Noi asigurăm casarea mașinii vechi, eliberăm certificatul de distrugere și sprijinim clientul cu radierea modelului casat. Cine nu are o mașină veche primește consultanță pentru a obține tichetul cu care să-și poată cumpăra un model nou”, ne-a declarat Radu Ianovici, director de vânzări la Auto Mitric Suceava.

Mai mult, clienții care își rezervă noua mașină online, pe site-ul oficial al Volkswagen România, beneficiază de un bonus de 600 de euro, însă nici dealerul sucevean nu se lasă mai prejos. „Avem oferte speciale pentru mașinile din propriul parc. Cine va achiziționa unul din aceste modele va beneficia de un raport preț/calitate de invidiat”, ne asigură dl. Ianovici.

Unul din modelele pe cale de dispariție din stoc este însă Golf facelift, vedeta incontestabilă a Programului Rabla la Auto Mitric Suceava. „Mai avem doar câteva exemplare. A fost foarte căutată motorizarea pe benzină 1.0 115 CP. Și T-Roc, cu aceeași motorizare, este un model preferat de clienți, dar întrebat este și Passat, 1.6 TDI și 1.5 TSI, precum și Polo 1.0 80 CP”, a adăugat Radu Ianovici, însă nu și-a putut masca unda de regret că sunt și modele cerute intens de clienți, dar pe care, deocamdată, nu pot fi vândute: „Volkswagen e-up este o mașină excelentă pentru Programul Rabla Plus. Un model bine dotat ajungea să coste în jur de 11.500 de euro după ce erau aplicate bonusurile. Din păcate a fost epuizată cota de mașini și nu avem informații oficiale pentru a ști când mai putem oferi clienților un model atât de atractiv. De asemenea, așteptăm să ajungă în showroom ID.3 First, dar ne vom bucura de prezența sa abia în toamnă”.

Auto Mitric Suceava trebuie să satisfacă apetitul clienților pentru mașini electrice cu e-Golf, în timp ce Noul Golf, ajuns la a opta generație, începe deja să-și croiască drum spre inimile clienților, beneficiind și el de rețeta succesului pe care dealerul bucovinean o deține deja de mai mulți ani.

Comments are closed.