Audi PB18 e-tron va fi produs într-un număr de 50 de unități

Potrivit unor informații recente, spectaculosul concept PB18 e-tron, dezvăluit de Audi în vara anului trecut, cu prilejul Pebble Beach Automotive Week din Monterey, California, va ajunge pe linia de asamblare, însă numai sub forma unei ediții limitate.

Vestea a fost comunicată de Bram Schot, CEO-ul Audi, în cadrul unui interviu acordat publicației olandeze AutoWeek, acolo unde a spus că noul supercar cu propulsie electrică va primi versiunea de producție peste cel mult doi ani și va fi construit într-un număr total de 50 de exemplare, notează Motor1.com.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre varianta de serie a conceptului echipat cu trei motoare electrice în stare să dezvolte o putere combinată de 500 kW și un cuplu maxim de 830 Nm, permițând accelerarea de la 0 la 100 km/h în aproximativ două secunde.

Conceptul Audi PB18 e-tron a reușit să impresioneze și prin poziționarea centrală a volanului, pe care șoferul îl poate muta spre stânga sau dreapta, în funcție de preferințe. Însă este puțin probabil ca această opțiune să fie păstrată de versiunea de producție.

Comments are closed.