Aston Martin ar putea lansa o derivată coupé a SUV-ului DBX

Marca britanică Aston Martin analizează posibilitatea de a include în gamă o versiune cu siluetă de coupé și un design exterior ceva mai agresiv a modelului DBX. În plus, este avută în vedere ideea de a oferi și o variantă cu șapte locuri a noului SUV, care să se adreseze în special clienților din China și SUA.

Informația a fost dezvăluită de Marek Reichman, directorul de creație al companiei Aston Martin, în cadrul unui interviu acordat recent publicației australiene GoAuto. Reichman a precizat că nu există intenția de a construi un SUV de dimensiuni mai mici decât cele ale modelului DBX. În schimb, el a declarat că este foarte posibilă modificarea actualului produs pentru a pune la dispoziția clienților mai multe opțiuni din care să aleagă.

„Nu vom merge niciodată mai jos, dar nici neapărat mai sus. Așadar, ampatamentul ar rămâne același, însă habitaclul s-ar putea schimba puțin”, a afirmat Marek Reichman.

În cazul în care versiunea coupé va primi aprobarea finală, ea va concura direct cu automobile precum Porsche Cayenne, BMW X6 și Lamborghini Urus. De cealaltă parte, varianta cu trei rânduri de scaune a SUV-ului DBX ar avea drept rivali vehicule ca BMW X7 și Mercedes-Benz GLS.

Comments are closed.