autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Mercedes-Benz Clasa E
15 Februarie 2007
Mercedes-Benz Clasa E

In ultimii doi ani, spionii nostri au strins detalii despre viitorul Mercedes al Clasei E, sub numele de cod W212, care trebuie sa soseasca pentru editia 2009 a Frankfurt Motor Show. Mercedes va abandona SBC in favoarea frinelor conventionale desi acestea se vor lauda cu unele caracteristici cum ar fi stergerea acestora in caz de vreme umeda si controlul frinelor la curbe selectibil pentru fiecare roata. Optional, discurile din compozit ceramic ar putea fi introduse, incepind cu modelele AMG.


Noua Clasa E va imprumuta extensiile arcurilor rotilor, linia ascendenta de sub minerele portierelor si barele de protectie masive. O grila mai sculptata si lata, orificii de admisie ale aerului mai geometrice si un profil in forma de pana ar trebui sa ii confere lui W212 o aparenta mai sportiva.


Asistenta soferului in general reprezinta o tema majora pentru W212. Asteptati-va la sisteme de avertizare a depasirii liniei continue, monitorizarea miscarii ochilor, identificarea semnelor de circulatie, senzori pentru conditia drumului si controlul stabilitatii, foarte importanta in cazul furtunilor, a schimbarilor de curba sau a uzuriii cauciucurilor. Vom primi clasicele motoare V6 si V8, plus unul V8 de 500 si ceva de cai de 6,3 litri pentru modelul E63 AMG.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite