autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
ford_kuga_spy
15 Decembrie 2007
Gata pentru productia de serie
Prima fotografie cu Kuga

Prima fotografie cu Kuga

Iata prima fotografie a noului Ford Kuga, aflat in productie, descoperit complet. Nu sintem siguri care este sursa. Bazat pe conceptul Iosis X, primul prototip a fost prezentat la Frankfurt Motor Show, in luna septembrie, atunci cind ni s-au aratat doar citeva modificari minore.
Din fericire, se pare ca Ford s-a tinut de promisiune –- judecind dupa aceasta fotografie -– diferenta vizibila este adaugarea de aluminiu pe capota. Productia va incepe anul viitor, la fabrica Ford Saarlouis (Germania), iar vinzarile vor demara in Europa la mijlocul anului 2008. Din pacate, daca Kuga arata destul de bine, SUA nu vor avea parte de ea.


Hyundai Genesis, descoperit

De la debutul conceptului, la Salonul Auto de la New York din aprilie, au aparut multe fotografii cu noua masina cu rezervor de 3,8 litri V8 sedan, cunoscut si ca BH, ce au fost facute in timpul constructiei. Insa ultimele fotografii detaliate gasite pe un forum a unui site sud-coreean, Wassada.com, a aratat-o complet descoperita.
In afara de citeva detalii interesante ale designului, un detaliu care a fost speculat, dar nu a fost confirmat pina acum, este ca s-a folosit BMW 5 iDrive pentru control in centrul consolei, sub vitezometru.


Hyundai a anuntat deja ca organizeaza petrecerea de lansare pe 29 decembrie, data ce coincide cu a 40-a aniversare si cu debutul public, la doar doua saptamini mai tirziu, la Salonul Auto Nord American de la Detroit. Cu preturi ce se asteapta a fi sub 30.000 de dolari, Genesis va atrage multe priviri.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite