autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
SEAT Ibiza
15 Mai 2008
Foto: SEAT
SEAT Ibiza - Vamos a Ibiza!
SEAT Ibiza
SEAT Ibiza

SEAT a dezvaluit la Centrul pentru Dezvoltare si Productie din Martorell (in apropiere de Barcelona) noul Ibiza. Designul sportiv si inalta precizie a constructiei, obisnuite pentru SEAT, reprezinta caracteristicile esentiale ale noului membru al gamei marcii spaniole. Presedintele Consiliului de Administratie, Erich Schmitt, descrie cel mai recent automobil al companiei astfel: "Noul SEAT Ibiza este un automobil adresat tinerilor si celor cu spiritul tinar -  oameni care apreciaza designul, sportivitatea si calitatea si care, in acelasi timp, sint preocupati de mediul inconjurator".


Noul SEAT Ibiza se bucura in primul rind de beneficiile asigurate de noua platforma tehnica, cu ampatament si ecartament mai mari, plus caracteristici aerodinamice superioare. Aspectul noii masini este definit de noul concept "Arrow Design". Partea frontala reproiectata si liniile clar conturate pe intreaga lungime reafirma caracteristicile dinamice si moderne ale vehiculului, in timp ce atentia pentru detalii pregateste si mai mult modelul spaniol pentru sosea. In acelasi timp, Ibiza isi extinde parametrii de confort si siguranta datorita senzorilor de parcare si a proiectoarele directionabile, respectiv gratie noului sistem de airbag-uri.


Noua generatie a modelului de clasa mica a fost creata pentru a spori emotiile si a reduce emisiile. Caroseria usoara, motoarele eficiente si rapoartele de transmisie reconfigurate contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor: toate versiunile cu motorizari pe benzina emit sub 160 g dioxid de carbon/km, in timp ce intreaga gama de motorizari Diesel mentine emisiile de dioxid de carbon sub 120 g/km.


Publicul din Europa a facut cunostinta cu noul SEAT Ibiza cind tiruri special echipate vor expune noul model in locatii selecte. Noul SEAT Ibiza isi va face debutul la Salonul Auto de la Madrid, pe 22 mai 2008, iar in Romania va fi disponibil incepind cu a doua jumatate a lunii iunie.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite