autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Subaru Justy
15 Septembrie 2007
Foto: Subaru
Subaru Justy - Utilitate compacta
Subaru Justy
Subaru Justy

Justy este modelul de intrare in gama Subaru si defineste noul concept de masina mica a constructorului japonez. Designul sau stilat dovedeste o superba manevrabilitate, dar si un remarcabil spatiu interior. Economia de combustibil si emisiile scazute vor diferentia Justy de modelele concurente. Construit sa respecte rigorile fata de mediu, Justy este practic si sportiv. Practic si distractiv, Justy va va oferi tot ce vreti si chiar mai mult.


Vor fi disponibile doua versiuni, ambele dotate cu motor de 1 litru, creditat cu un consum mixt de 5 litri/100 kilometri: 1.0 E, mai potrivita pentru deplasari cotidiene in oras, si 1.0 S, care detine o tenta mai sportiva. Ambele versiuni vor avea tractiune fata si o cutie de viteze manuala in cinci trepte.


Justy este lung de 3,61 metri, lat de 1,65 si inalt de 1,55. Puterea motorului de 1.0 litri, cu trei cilindri si 12 valve, este de 72 CP la 6.000 rpm si dezvolta un cuplu de 94 Nm la 3.600 rpm.


Pentru securitate, Justy dispune de urmatoarele sisteme: SRS (Supplemental Restrain System), ABS, EBD (Electronic Brake force distribution) si airbag-uri frontale si laterale. Oglinzile laterale sint vopsite in culoarea caroseriei si au control electronic.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite