autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Ford Focus 2008
15 Decembrie 2007
Foto: Ford
Ford Focus - Terapia Kinetic Design
Ford Focus 2008
Ford Focus 2008

Productia noii generatii Ford Focus 2008 si-a aratat rezultatul zilele trecute la locatia de la Saarlouis (Germania). Prezentat in avanpremiera la jumatatea lui septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Focus va fi comercializat la inceputul anului viitor. Noul Ford Focus nu numai ca are un look cu totul si cu totul improspatat, promovat de Ford prin Kinetic Design, dar a primit serioase imbunatatiri in termeni de design interior si finisari.


Noul Focus va fi de asemenea primul model din noua linie Ford ECOnetic cu emisii scazute de dioxid de carbon, care promite sa fie cel mai bun din clasa compacta la acest capitol, cu cel mult 115 grame dioxid de carbon/km prin propulsie traditionala.
Pentru 2008, Ford va adauga Focus ECOnetic consistentelor niveluri de echipare Ambiente, Trend, Ghia, Titanium si ST. Citeva dintre noile gadget-uri includ sistemul Ford Easyfuel, butonul start-stop, sistemul de detectare a presiunii scazute in pneuri, bloc optic spate cu LED, ESP in standard si transmisia automata Ford PowerShift cu sase viteze si dublu ambreiaj ca optiune.


Cu mai mult de 5.000.000 de exemplare produse in Europa de cind a fost lansat in 1998, Ford Focus este primul si, deocamdata, singurul model care a fost recompensat cu premiul "Car Of The Year" atit in Europa, cit si in America de Nord in acelasi an. In total, Ford Focus se mindreste cu peste 80 de premii obtinute numai in Europa.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite