autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Toyota Corolla Verso
15 Mai 2007
Foto: Toyota
Toyota Corolla Verso - Styling dinamic dupa face-lift
Toyota Corolla Verso
Toyota Corolla Verso
Toyota Corolla Verso
Toyota Corolla Verso

Corolla Verso, unul dintre modelele-cheie ale companiei Toyota in Europa, este pe cale sa primeasca un look nou si proaspat si va oferi clientilor nivele de echipare si mai premium, continuind in acelasi timp sa isi construiasca succesul bazindu-se pe versatilitatea sa, pe nivelul inalt de echipare si pe placerea de a o conduce.


In acelasi timp, performantele cu privire la mediu ale Corollei Verso vor fi imbunatatite prin introducerea unui convertor catalitic DPF (Diesel Particulate Filter) la cel mai bine vindut motor 2.2 D-4D 135. Corolla Verso se mindreste acum cu una dintre cele mai avansate tehnologic si curate game de motoare din Europa. Motorul 2.2 D-4D 135 este disponibil alaturi de motorul D-4D 180 Clean Power cu Toyota D-CAT, care reduce noxele si emisiile de particule in acelasi timp.


Noua infatisare si nivelele sporite de echipare, inclusiv aer conditionat dual si un sistem audio nou, va consolida succesul deja rasunator al Toyota Corolla Verso, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare compacte MPV (multi purpose vehicle) din Europa.


Toyota Corolla Verso revizuita va iesi la vinzare incepind din iunie-iulie, in functie de pietele respective. Corolla Verso ofera un styling sportiv, fiind echipata cu solutii de design inovativ, permitind unui numar de sapte persoane sa stea confortabil pe toata lungimea sa compacta. Unicul sistem de sapte scaune Easy Flat al Toyota inseamna ca toate cele cinci scaune din spate pot fi pliate pentru a crea o podea complet plana. Corolla Verso a fost primul model din segmentul compact C-MPV care a oferit aceasta caracteristica si ramine una dintre cele mai simple de operat.


Corolla Verso este si unul dintre liderii din segmentul sau atunci cind vine vorba de siguranta. A fost recompensata cu cinci stele pentru protectia ocupantilor adulti de catre Euro NCAP, dar si cu patru stele pentru protectia copiilor. Corolla Verso detine citeva caracteristici in premiera pe segmentul sau, cum ar fi disponibilitatea oferirii de 9 airbag-uri, inclusiv unul pentru genunchii soferului, sistemul inovativ de monitorizare a unghiurilor (Cornering Assist Monitor), care a fost upgradat si revizuit pentru a fi mai eficient si mai usor de folosit.


Cu infatisarea sa sportiva, interiorul spatios si un nivel inalt de calitate perceputa, Corolla Verso a deschis piata de MPV-uri compacte unui grup nou de clienti, cupluri active, care cauta ceva mai special decit inca o masina de familie. 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite