autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Fiat Bravo
15 Noiembrie 2006
Foto: Fiat
Fiat Bravo - Echilibru perfect intre frumusete si substanta
Pe 29 ianuarie, noul Fiat Bravo va fi prezentat presei internationale la Roma, urmind sa apara pe piata n toata Europa in urmatoarele saptamini. Modelul este construit la fabrica Piedimonte S.Germano (Frosinone) si doreste sa devina standardul in cel mai important segment de pe piata europeana. Pentru a indeplini acest scop, Fiat Bravo a fost gindit si creat pe baza sintezei ideale intre Frumusete si Substanta.
Fiat Bravo
Fiat Bravo
Fiat Bravo

FRUMUSETEA este ultima expresie a stilului italian
Creat de catre Fiat Style Centre, designul exterior al modelului este, fara a gresi, "italian", un alt pas înainte în dezvoltarea noii identitatii stilistice a brandului. Noul Bravo stîrneste emotii la o prima vedere si îsi întîmpina soferul si pasagerii la bord într un compartiment pentru pasageri unde vor aprecia calitatea materialelor si grija acordata chiar si celui mai neînsemnat detaliu.
Fiat Bravo combina inteligent o caroserie compacta cu cinci portiere si o spatiozitate în interior extraordinara: are 4,34 m lungime, 1,79 m latime si 1,49 m înaltime, cu un ampatament de 2,6 metri si o capacitate de încarcare de 400 de litri, aflîndu se în vîrful clasei sale.


SUBSTANTA în forma unei masini inovative, de încredere si de calitate
Fiat Bravo doreste sa fie o masina de "substanta", gratie unei însiruiri generoase de caracteristici tehnologice si standarde de calitate demne de o clasa superioara, unde siguranta, confortul si placerea de a conduce sînt primare.
Fiat Bravo este o masina agila, distractiv de condus în orice situatie, gratie în parte gamei variate de motoare, care include popularul turboDiesel 1.9 Multijet (120 si 150 CP), cel de 90 CP 1.4 si o noua familie de motoare pe benzina turboalimentate T JET (120 si 150 CP 1.4 Turbo) care acum îsi fac debutul, combinînd consumul redus si performante iesite din comun.


Un nou logo pentru brandul Fiat
În ultimele luni, brandul Fiat a implementat o noua strategie, care este subliniata de numeroasele produse ce au fost prezentate: de la Croma la Grande Punto, Panda si Fiat Sedici, carora li se vor alatura în curînd si noul Bravo. Dupa cum a explicat Luca De Meo, presedintele Fiat Brand, "în acest context important si dinamic am decis sa recunoastem progresul facut pîna acum prin schimbarea logo ului companiei, drept un semn tangibil al elanului care ne proiecteaza înspre provocarile viitoare. Iata de ce noul logo îsi va face debutul pe fata noului Bravo, înainte de a fi treptat adoptat de toate modelele Fiat".


Creat în comun de catre RobilantAssociati (o agentie specializata în consultanta brandurilor si a designului strategic) si Fiat Style Centre, noul simbol deriva din scutul faimos care a decorat botul masinilor Fiat din 1931 pîna în 1968, cu literele alungite vertical ale cuvîntului "FIAT" în relief pe un fond rosu rubiniu, înramate într un cadru rotunjit din crom. Are un efect tridimensional care transmite ideea de tehnologie, design italian, dinamism si o personalitate puternica, în timp ce revine la logo ul rotund (scrisul alb pe fond rosiatic, înconjurat de frunze de laur) care a identificat modele Fiat puternice, de înalta performanta timp de multi ani.


Logo ul nou, esential, puternic, transmite ideea de schimbare continua, un semn al trecutului revazut într o maniera moderna, care este reprezentativa pentru compania Fiat astazi, un brand proiectat înspre provocarile din viitor, dar mîndru în acelasi timp de identitatea sa istorica. Doua elemente principale ale noului logo (forma de scut si culoarea rosie) îti aduc aminte imediat de modelul Fiat 524 din 1931, care a fost primul ce a folosit un logo rectangular îmbinat în noua grila, creata atunci cu stil dar si cu pretentii aerodinamice, în forma unui scut cu elemente verticale. Noul logo FIAT este creat pentru a însuma misiunea unei companii italiene care de o suta de ani construieste masini frumoase, accesibile si capabile sa garanteze cea mai buna calitate în viata de zi cu zi.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite