autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Fiat Panda - Asul cistigator din mineca unui best-seller
15 Noiembrie 2006
Foto: Fiat
Fiat Panda - Asul cistigator din mineca unui best-seller
Fiat Panda - Asul cistigator din mineca unui best-seller
Fiat Panda - Asul cistigator din mineca unui best-seller
Fiat Panda - Asul cistigator din mineca unui best-seller
Fiat Panda - Asul cistigator din mineca unui best-seller

Panda nu este pur si simplu un supermini din segmentul A, ci o platforma autentica pe care Fiat construieste o întreaga masina de familie cu genul acela de inginerie si atentie catre detalii de la care te ai astepta de la o categorie de masina superioara. Acum este rîndul noii game MY 2007 si a doua produse nou noute sa mareasca familia: "Panda Panda" si Panda 100 HP.


Nu au fost facute schimbari la forma originala dinamica  - care aproape seamana cu un micut SUV  - atît de mult apreciata de clientii din toata lumea. Modelul Panda al anului 2007 completeaza si subliniaza aceste linii cu o fîsie sic de culoare gri închis si interioare noi, cu culori nou noute si materiale. Toate acestea autentifica impresia de o calitate deosebita pe care modelul o transmite la o prima privire. Fiat Panda model 2007 este o masina cu personalitate "la pachet", cu substanta si care arata bine, cu atribute si valori codificate în ADN ul Fiat. Meritul se atribuie unui design care a generat o masina cu dimensiuni externe compacte, înzestrata cu un nivel de confort pe care îl asteptam de obicei de la masini mai mari.

Creata pentru a fi cumpatata cu combustibilul, dar asta nu înseamna mai putina vioiciune din cauza asta. Ideal în traficul urban, dar în acelasi timp dornic de a face calatorii prelungite, mereu cu garantia unei calatorii relaxate pentru sofer si pasageri. Toate aceste caracteristici fac din Panda modelul anului 2007 o masina micuta care reprezinta o valoare comerciala fantastica cu pachetul cîstigator de caracteristici, costuri de întretinere reduse si o valoare de revînzare mare.


Alte plusuri mai includ caracteristici capodopera si solutii hi tech sofisticate. Panda mai este responsabila pentru introducerea de dispozitive care nu au mai fost vazute inainte in segmentul acesta de piata: de exemplu aceasta masina este prima din segmentul ei care a introdus motorul revolutionar de 70 CP 1,3 16V Multijet, sistemul sofisticat ESP, dispozitivul DPF si un sistem de tractiune integrala inovativ cu doua diferentiale si un cuplu vîscos. Familia Panda pune capat epocii productiei în masa cu aspect "anonim" în ceea ce priveste supermini urile.


Design inovativ, tehnologie la limita accesibila tuturor si solutii inteligente menite sa faca viata mai usoara si mai buna. Acestea sînt atuurile cîstigatoare ale acestui model. Înca de la introducerea sa pe piata, modelul a crescut rapid în segmentul A, atingînd primul loc în clasamentul italian si situîndu se în primele zece în cele europene.
Un design robust pentru o masina de calitate


Un design care a avut de la început un singur scop: sa creeze un vehicul care reprezinta un salt adevarat înainte în categoria supermini si care face din Fiat un lider indiscutabil. Pentru aceasta, Fiat a angajat cele mai bune resurse si a scurs calitatea maxima si fiabilitatea în întregul proces de dezvoltare si fabricatie. A dezvoltat de asemenea o relatie profitabila, co operativa cu furnizorii sai de afara.


Masina este asamblata la Tychy, în sudul Poloniei. Fabrica este organizata pe principii integrale de fabrica si adopta tehnologii de vîrf care asigura produsului cea mai înalta calitate si standarde de siguranta. La sfîrsitul vietii masinii, toate materialele sale pot fi reutilizate. Calitatea si fiabilitatea sînt mai mult decît simple statistici. Am adunat impresii pozitive cînd am vazut si atins compartimentul pentru pasageri al masinii. Cînd am observat componentele, ne am asezat confortabil în scaune, am cautat compartimentele de depozitare, am putut aprecia sentimentul placut al ambientului si calitatea tapiseriei, dar si finisarile. Toate aceste senzatii s au adaugat la calitatea perceputa cu toate simturile.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite